I spændingsfeltet mellem simplicity og rå dynamik, fremstår kunstneren Bjørn Agertved’s malerier som moderne refleksioner over byens puls, samspil, modsætninger, ideer og æstetik.

Hans kunst spænder over abstrakte stilarter, nogle med print, andre uden, og nogle med at miks af den grafiske verden i samhørighed med skarpe eksplosive penselstrøg.

Bjørn Agertved er kendt for sine struktur - og skriftrige kompositioner, og for hans kraftige selvbyggede rammer som ofte indgår som en del af lærredet og derved skaber en fantastisk tredimensionalitet til malerierne. Med et miks af olie, akryl og metalliske farver samt diverse lakeringsformer formår Bjørn Agertved at skabe malerier der udfordrer det farvemæssige spektrum og giver dermed beskueren forskellige oplevelser, afhængig af hvordan lyset måtte falde på dem.

Bjørns minimalistiske og grafiske streg har med sit eksplosive kendetegn vundet indpas på den internationale kunstscene, med udstillinger i byer som, Hamburg, Geneve, Oslo, Los Angeles og København.